söndag 8 november 2009

Djungelhuset och farsdag

Idag åkte vi och familjen Lindgren/Jonsson till Djungelhuset med barnen. Och vilken succé det blev!
Allt är helt barnsäkert, trillar man så landar man garanterat mjukt och det fanns inga vassa hörn.
Egentligen åkte vi vid fel tid för Molly hade inte hunnit sova middag alls och Olivia och Pontus hade bara sovit en liten stund i bilen på vägen in, men väl där och när dom såg allt roligt så glömde dom helt att dom var lite trötta.
Tyvärr dog kameran innan jag hann ta ens en endaste bild vilket känns jätte tråkigt, men det kommer garanterat att bli fler turer dit så då får vi hoppas att kameran finns med då och är laddad.

Idag är det ju farsdag, men tyvärr kan jag inte säga att Anton har blivit så jätte firad.. Molly och jag har beställt present till honom, men den hade inte hunnit komma ännu så det blev inget paket idag.
Men jag fixade smarrig middag, tacogratäng med sallad till :-) Jätte gott!
Min egen pappa ringde jag på förmiddagen och grattade och lovade att han skulle hitta en present i fysen i lägenheten när dom kommer upp på onsdag.
Har tänkt baka syltgrottor, chokladbollar och vaniljbullar i långpanna till honom. Det är ju inte så lätt att köpa något till nån som har allt..
Men jag tror han blir glad för fika brödet :-)

1 kommentar:

Anna sa...

kul att du har startat en ny blogg, här har du en aktiv läsare! molly är så söt! och fint har ni det som vanligt! saknar dig massor! puss och kram!