fredag 18 december 2009

Prinsessan Mollys rum

Så här ser det ut när man kikar in genom dörren till Mollys rum. Det är ett jätte stort sovrum som från början var två lite mindre rum..

Det här är sängen som hon sover i och hennes lilla garderob :-)

Hyllan med förvaring och hennes Hello Kitty kök.

Här bjuds det ofta på te :-) Duken med kanelbullar på är en bakduk från Serholt, jag visste direkt när jag såg den att Mollys skulle gilla den!
Den stora sängen fungerar mest som myshörna och ibland även som studsmatta ;-)
Den här byrån har min morfar själv gjort till min mormor. När mormor levde så lovade hon mig att jag skulle få den. Nåt som jag är väldigt glad för. Jag stod min mormor och morfar nära och det känns fint att jag fick nåt som han hade gjort till henne.
Saknar dom så mycket och önskar att dom hade fått träffa Anton och Molly.

I somras tog mamma med min gamla flickrums matta upp och så hade hon sytt nya gardiner med Hello Kitty på till Molly och poff så blev rummet väldigt rosa!
Men Molly gillar ju det och det är det som är huvudsaken ;-)
Vi funderar på att göra hennes rum till två igen eftersom hon mest är nere och leker. Då blir det omtapetsering och jag skulle nog vara sugen på att sy om gardinen till en stel kappa då.
Men vi får se. Vi vill först hälsa på hos nån granne som har kvar original lösningen så att man inte känner att rummen blir alldeles för små.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jag är helt kär i Mollys rum, det är jättegulligt! Du är så duktig på inredning, hela ert hem är ju hur mysigt som helst! (detta blev ju lite smörigt, men jag tycker verkligen det... :)

Anonym sa...

åh vilket rum! men hade inte förväntat mig något annat! pussssssssssss anna

Helena sa...

Åh tack tjejer!
Jag är själv också kär i Mollys rum ;-)